9/04/2009

Photo Montage

Sincee Annie upload her, i want to upload too. but mine is more simple, but at least it tell the whole story..hehehe



This PM was made by Hubby ..hehehe..he said must be less than 3 min or people get bored. SO enjoy...

7 comments:

♥ AnnieMing ♥ said...

hi viennnnee!!

wah buli tahan jua jalan cerita kmu ni.. hehe.. ;) ok ba c joseh buat ni PM, very nice.. tingu ja ni PM tus urg faham kmu punya love story pamacam.. hehe

Claire Cassandra T said...

ah 2x5 ja ko sama c Annie ni Clare...ahh...so sweet...sinta kamurang btul2 sajati neh~~ hohohoho...sa suka~~ paling sa suka la tingu tu photo montage...

thanks for sharing..both of you giving me some idea for my wedding soon (kamu tunggu ja la sampai kamurang branak pinak...ahahahaha)

C.Alv.B said...

Wah..ini barulah first love till marriage hehehe..ajar sa camana mau buat ni video,,hehehee

Vienne said...

Annie: ya bah..tu pun last minute buat tu..hubby yang buat...tau la dia tu, banyak pantang larang

Claire: hehehe..ya bah...dunt worry sa ada banyak lagi idea sebenarnya.tp x terlaksana.kalau ko mau sa ok saja mo share...

c.alv. B:sa pun x tau..hubby yang buat...nanti sa blajar pastu sa kasi share aaa

GeTzzz.... said...

Yah! What Clarice ma babe there said is TRUE.U guys are giving us more ideas to patch up in our wedding day!

-Nice watching the PM...Ur Love is felt in the air...woooooh!

IsaiahEzra said...

wah!! macam dorang c annie pula story kmu ni vienne!!! GOD bless u both!!!

well, it's all GOD's plan kan. great PM siok o

Vienne said...

jeffaye & getzz: ya bah.. tu lah very coincidence ni crita kami...suda lah sama, same day pula wedding kami..hehe. Thanx for the wishes