7/08/2011

Bila cikgu suda marah~

THis is what happen if teacher get angry in class.
Nah dapat surat pujukan dari pelajar.



actually tidak la marah dorang yang teriak...ckp lembut2 but at the same time bagi nasihat.tp ayat paling kaw..
' nda apa kalau pelajar nda suka sama cikgu, sebab bukan cikgu rugi satu sen pun..tp kalau cikgu suda marah/nda suka kamurang..kamu akan rugi sebab cikgu mengajar pun bukan penuh kasih sayang lagi'
Hope after this they will regret and will do all work given, bukan banyak pun kerja kena bagi. 4 soalan saja..


P/S: mood saja2 sebab lama nda update blog~
Posted by Picasa

3 comments:

chegu carol said...

heheh bagus tu main reverse psycho...baru durang tau juga pa mcm perasan cigu sometimes :)

StellaClaire-Richard said...

wow..mmg psychology punya ni hehe.. budak2 pun minta sorry..:)

Armstrong said...

Oh my... this is so cute ;D The sorry card "Kami akan berubah". It's not always you get to see students do that.

And I think I know why they regret and perhaps scared, because you used these words "...bukan penuh kasih sayang lagi...". Wa, kalo sia kena gitu dulu, sia keluar air mata ooo... ;D jk.